30 januari 2012

Activiteiten

Zo even een update:
Ik ben begonnen aan de hexjes. Nu voor het echt. Ik ga hier een deken van maken. Ik maak de hexagons met de hand. Gelukkig hoef ik niet op dozen dieet voor kartonnetjes. Ik hoef alleen maar te roepen naar mijn moeder, en zij haalt het van haar werk.

Maar dat is nog niet alles.
Ik ben een tijdje geleden met deze begonnen. Maar ik moet tijd maken om wol te spinnen voor dit project. Ach, ik hoef me eigenlijk ook niet te vervelen. Ik vermaak me wel.

Hier een detail van de omslagdoek.

Maar dan gaat deze project wel snel. Het groeit gewoon onder mijn vingers al is het heel erg fijn breien op 2mm naalden.

En steekmarkeerders hoef ik ook verlopig niet te maken. Ik beleef er wel plezier ervan om te maken, in de loop der tijd zal er meer komen.

En met al het harde werken moet het inwendig mens ook goed verzorgd worden, ik doe dat door middel van cupcakes

5 januari 2012

Niet stilgezeten

Deze cupcakes heb ik gemaakt voor de oudjaarsavond in plaats van oliebollen en appelbeignets. Gevuld met bessen en frambozenjam en botercrememix met witte chocolade smaak

Als ik even stil zit dan zijn mijn handen altijd bezig om niet te vervelen.

En na stil zitten moet je toch een klein beetje in beweging blijven en dat doe ik door te spinnen. Nu met heel erg zoete kleurtjes.

AF en toe materiaal problemen, de vlucht van het spinnewiel was kapot, nu heb mijn vader het proffesioneel gemaakt voor mij dat ik gelukkig verder kan met spinnen. Het geeft mij wel de rust die ik nodig moet hebben in mijn hoofd. En ook dat ik niet gelijk een nieuw spinnewiel hoef te kopen, kan ik nog op mijn gemak rondkijken en uitproberen.